Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«Η Πεδιάδα λέει όχι στο νέο αεροδρόμιο»

E-mail Εκτύπωση PDF

thrapsano-20.3.11Ανταπόκριση από την εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Θραψανό, η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση, Προβολή και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδος, σχετικά με το σχεδιαζόμενο νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, όπως δημοσιεύτηκε στο www.flashnews.gr.

Περισσοτερα...

Σκέψεις και ιδέες για την Ήπια Ανάπτυξη των Ορεινών Όγκων Της Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

endohora-kritiΤο καλοκαίρι του 1985 ξεκίνησε η προσωπική μου περιπέτεια της ενασχόλησης με την ανάπτυξη των Ορεινών όγκων της Κρήτης όταν κλήθηκα από τον Γιώργο τον Κλάδο, τότε δήμαρχο Ανωγείων, να εκπονήσω την μελέτη της τουριστικής ανάπτυξης της ορεινής περιοχής του Δήμου Ανωγείων.

Περισσοτερα...

Το Καρνάγιο της Σητείας και η Κρίση

E-mail Εκτύπωση PDF

sitiaΘα ήταν ενδιαφέρον αντικείμενο διπλωματικής εργασίας οικονομικού Πανεπιστημίου ή και Πολυτεχνείου να καταγραφούν τα λιμενικά έργα που έγιναν στο Λασίθι τα τελευταία 24 χρόνια, 1986-2010, από το πρώτο δηλαδή κοινοτικό πλαίσιο στήριξης ως το 4ο που απορροφούμε (sic) σήμερα.

Περισσοτερα...

Η ατμομηχανή που καίει φιλέτα

E-mail Εκτύπωση PDF

atmomihani2Η λέξη φιλέτο είναι ιταλική. Ορίζεται ως: «1. Κρέας από την περιοχή των νεφρών ορισμένων ζώων. 2. Εκλεκτό κρέας από ψάρι, που του έχουν αφαιρεθεί τα κόκαλα. II. Στενή διακοσμητική λωρίδα δαπέδου». Η λέξη ατμομηχανή ορίζεται ως: «Η μηχανή που κινείται με τη δύναμη του ατμού. || (ειδικότ.) η ατμομηχανή του τρένου, ατμάμαξα».

Περισσοτερα...

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ...

E-mail Εκτύπωση PDF

ekskafeisΠοιός θυμάται τα «άυλα» έργα;

Περισσοτερα...

Σελίδα 2 από 3