Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

Συνέντευξη του Ανηψητάκη στη Μεσόγειο

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910Συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών «Μια Κρήτη, περιβάλλον - άνθρωπος» στο δημοσιογράφο Νίκο Παπαδάκη και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μεσόγειο με τίτλο «Αντώνης Ανηψητάκης: Ναι στο συμβούλιο συγκρητισμού». 

Περισσοτερα...

Ενημέρωση, αποτίμηση της 4ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης (28-2-2011)

E-mail Εκτύπωση PDF

 nomarhia-irakleiouΗ 4η συνεδρίαση του ΠΣ ανέδειξε το μείζον διακύβευμα του αιρετού ΠΣ: θα παίξει το διευθυντικό πολιτικό του ρόλο στο νησί ή θα ολισθήσει στη γραφειοκρατική διεκπεραίωση θεμάτων ρουτίνας και στο σύνηθες μικροπαραταξιακό παιχνίδι εντυπώσεων. Αυτό συνέβη σε τρεις περιπτώσεις. Στην αρχή της συνεδρίασης με αφορμή δυο ψηφίσματα, ένα για τους μετανάστες και ένα για το επαπειλούμενο κλείσιμο σχολείων, αμέσως μετά, με τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να εμφανίζεται αιφνιδίως, να ανακοινώνει πολιτικές και να αποχωρεί και τέλος με το κυριότερο θέμα της συνεδρίασης, που ήταν η εκλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Περισσοτερα...

Παγκρήτια μετεκλογική συνδιάσκεψη της ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

synelefsi190111Χτες Κυριακή 9/1/2011 πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η πρώτη μετεκλογική Παγκρήτια Συνδιάσκεψη της Περιφερειακής Κίνησης Πολιτών "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον-Ανθρωπος" με μεγάλη συμμετοχή και γόνιμη συζήτηση.

Περισσοτερα...

Ορκωμοσία

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910Τιμή, τύχη αγαθή κι ευθύνη πατριωτική τούτη η στιγμή για μένα, τη Μια Κρήτη και τους 12616 πολίτες που εκπροσωπούμε. Αντιλαμβανόμαστε το νέο θεσμό, της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ως ένα νέο κοινωνικό όπλο, ίσως όμως και το έσχατο,

Περισσοτερα...

Προτάσεις απο το Ρέθυμνο για τον ΒΟΑΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

voakΗ Συνέλευση Ρεθύμνου της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος» χαιρετίζει τη θετική πρωτοβουλία και δράση της κοινωνίας των πολιτών του ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Περισσοτερα...

Εκδηλώσεις της "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον - Άνθρωπος" στη Σητεία

E-mail Εκτύπωση PDF

sitiaΤην Τρίτη 16-11-10 στις 8μμ στο Ξενοδοχείο Ίτανος θα κουβεντιάσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη μέρα των εκλογών. Καλούνται οι ψηφοφόροι και φίλοι της Κίνησης να καταθέσουν τις σκέψεις τους.

Περισσοτερα...

Στους συντρόφους μου, μετά το αποτέλεσμα

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910«Τέσσερις μήνες ταξιδέψαμε πάνω στις ελπίδες και τις αγωνίες της Κρήτης. Τα πανιά μας φούσκωσαν μόνον ιδέες και το κέφι της συντροφικότητας που σφραγίζει την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Μια Κρήτη - Περιβάλλον - Άνθρωπος", τους χιλιάδες υποστηρικτές και ψηφοφόρους μας. Δε διαθέταμε, αλλά και δε ζηλέψαμε μέσα, μηχανισμούς και χρήματα.

Περισσοτερα...

Επίσκεψη στο Μ.Α.Ι.Χ.

E-mail Εκτύπωση PDF

maihΤο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) επισκέφτηκε χθες αντιπροσωπία της περιφερειακής κίνησης πολιτών “Μια Κρήτη, Περιβάλλον - Ανθρωπος” αποτελούμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων Γ. Βλοντάκη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Κατερίνα Καλυβιανάκη, Ρούλα Καστρινάκη και Σεραφείμ Κανδύλα.

Περισσοτερα...

«Χωροταξικά σε όλη την Κρήτη»

E-mail Εκτύπωση PDF

vlontakis"Οι πολίτες που θα ψηφίσουν θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα παρελθόν φθαρμένων πολιτικών -πολιτικών με την έννοια των προσώπων αλλά και των πολιτικών που ακολουθήθηκαν- και σε μια δυνατότητα να επιλέξουν δυναμικά σχήματα, ενώσεις πολιτών, που έχουν προέλθει από τη βάση".

Περισσοτερα...

Σελίδα 12 από 17