Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

Ο Ανηψητάκης στο ΤΕΕ/ΤΑΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-tee-takΤο ΤΕΕ-ΤΑΚ, επισκέφτηκε χθες ο απόγεμα, Τετάρτη 20.10, ο Αντώνης Ανηψητάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης με την ανεξάρτητη κίνηση "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον - Άνθρωπος" και είχε εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση με τον πρόεδρο Πέτρο Ινιωτάκη και τα μέλη της της Διοικούσας Επιτροπής Βάννα Σφακιανάκη και Κώστα Μπάκιντα.

Περισσοτερα...

Διαχείριση απορριμμάτων, ΕΣΠΑ, οργάνωση και πόροι της Περιφέρειας

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910Απαντήσεις του Αντώνη Ανηψητάκη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Η Ελλάδα επανειλημμένως έχει καταδικαστεί για ελλιπή διαχείριση των απορριμμάτων της.

Περισσοτερα...

Μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα της Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

anipsitakis-190910Συνέντευξη του αντώνη Ανηψητάκη στην εφημερίδα Μεσόγειο του Ηρακλείου με τίτλο «Μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα της Κρήτης»

Περισσοτερα...

Επίσκεψη Ανηψητάκη στους ξεχασμένους δήμους της περιφέρειας

E-mail Εκτύπωση PDF

lefki-dimosΤο Δήμο Λεύκης, στη Ζήρο επισκέφτηκαν χθες 19.10 ο Αντώνης Ανηψητάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης με την ανεξάρτητη κίνηση "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, Περιβάλλον - Άνθρωπος" και ο Γιώργος Σφεντουράκης, μέλος του ψηφοδελτίου του Λασιθίου. Είχαν αναλυτική συζήτηση με το Δήμαρχο Γιάννη Δρακάκη, τον επικεφαλής της μειοψηφίας Στάθη Γερακάρη και το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιφετάκη.

Περισσοτερα...

Το ψηφοδέλτιο της κίνησης ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

ypopsifioiΝωρίς το πρωί της Κυριακής κατέθεσε ο επικεφαλής της κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης τη δήλωση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Περισσοτερα...

Χανιά: Στη ΔΕΔΙΣΑ και στο Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας

E-mail Εκτύπωση PDF

parko-akrotiriΧτες Τέταρτη 13/10 κλιμάκιο της Περιφερειακής Κίνησης Πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» αποτελούμενο από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αντώνη Ανηψητάκη, τον Υποψήφιο Αντιπερειφερειάρχη Χανίων Γιώργο Βλοντάκη και τον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Χανίων Σεραφείμ Κανδύλα, επισκέφτηκε το εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά Ακρωτηρίου.

Περισσοτερα...

ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ: τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων σε όλο το νησί

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kritiΟ υποψήφιος περιφερειάρχης της κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ  περιβάλλον-άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Αριστείδη Παπαδάκη, έδωσαν σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο εκλογικό κέντρο της κίνησης (Μεραμβέλου 54 Ηράκλειο) και παρουσίασαν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων σε όλο το νησί.

Περισσοτερα...

Τη ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ επιλέγουν να στηρίξουν οι Οικολόγοι Πράσινοι

E-mail Εκτύπωση PDF

oikologoi-prasinoiΣτη συνέντευξη τύπου που έδωσαν σήμερα οι Οικολόγοι Πράσινοι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου παρουσίασαν τους συνδυασμούς που στηρίζουν στην Κρήτη καθώς και τις προτεραιότητές τους για τις εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες.

Περισσοτερα...

Η κίνηση πολιτών ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ στη Λαγκάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

aposelemis01Τη Λαγκάδα και τα γύρω χωριά επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – άνθρωπος» στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Αριστείδης Παπαδάκης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βεντούρας Ιωσήφ, Μπαξεβάνη Πόπη, Τσαντηράκης Μανόλης, Χρυσουλάκη Αγγέλα και μέλη της κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους των χωριών Ποταμιές, Αβδού, Γωνιές, Μοχός, Κράσι και Κερά.

Περισσοτερα...

Σελίδα 14 από 17