Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Με τους βιοκαλλιεργητές στα Χανιά

E-mail Εκτύπωση PDF

vlontakis-viokalliergitesΤην Τρίτη 28/9/2010 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της κίνησης πολιτων «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον-άνθρωπος» με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων Γ. Βλοντάκη με αντιπροσωπεία της Ομάδας Παραγωγών οπωροκηπευτικών του Συνεταιρισμού Βιοκαλλιεργητών Ν. Χανίων, αποτελούμενη από τους Ν. Παγιαυλά, Β. Κουτούπη και Απ. Δέλτσο.

Περισσοτερα...

Στη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση PDF

laiki-iraklioΠολύωρη επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ομάδα της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον-άνθρωπος» μαζί με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου και Χανίων Αριστείδη Παπαδάκη και Γιώργο Βλοντάκη αντίστοιχα. Τα μέλη της κίνησης είχαν πολλές φορές την ευκαιρία να ανοίξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές τόσο για τις περιφερειακές εκλογές όσο και για την οικονομική κρίση και τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής. Συχνή αντίδραση ήταν η απαξίωση για τους επαγγελματίες πολιτικούς με τη φράση «όλοι ίδιοι είναι». Οι περισσότεροι από όσους συζητήσαμε και διάβασαν το φυλλάδιο της κίνησης δήλωσαν ότι η «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ» μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική επιλογή στις εκλογές για το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Περισσοτερα...

Περιοδεία στην Επισκοπή Ηρακλείου

E-mail Εκτύπωση PDF

episkopiΧθες Πέμπτη 23-9-10 ο Αριστείδης Παπαδάκης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου με την περιφερειακή κίνηση πολιτών «Μία Κρήτη, Περιβάλλον - Άνθρωπος», περιόδευσε στα χωριά του δήμου Επισκοπής. Συνοδευόταν από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Χρήστο Κουρουνιώτη, Πόπη Μπαξεβάνη, Χρήστο Σκουραδάκη, Μανόλη Σταματάκη, Μιλτιάδη Τσατσάκη, και μέλη της Γραμματείας.

Περισσοτερα...

Στα Χανιά οι υποψήφιοι με το συνδυασμό «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος»

E-mail Εκτύπωση PDF

na-hanion01Χθες το πρωί, ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Βλοντάκης (Χανιά), Κώστας Βερβερίδης (Ρέθυμνο) και Αριστείδης Παπαδάκης (Ηράκλειο) επισκέφθηκαν τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο Χανίων. Ενημερώθηκαν για τα σημαντικότερα τοπικά προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις, ενώ από τη μεριά τους παρουσίασαν το ιστορικό ίδρυσης, τους σκοπούς και τον τρόπο λειτουργίας της κίνησης.

Περισσοτερα...

Περιοδεία στο μονοπάτι της ελπίδας των Αντώνη Ανηψητάκη & Αριστείδη Παπαδάκη

E-mail Εκτύπωση PDF

lavyrinthos01

Την Τετάρτη 15-9-10 ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον και άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Αριστείδη Παπαδάκη και μέλη της Γραμματείας, επισκέφθηκαν για να τιμήσουν τρία ιδρύματα που κοσμούν το Ηράκλειο και δείχνουν το μονοπάτι της ελπίδας που προτείνει η κίνησή μας.

Περισσοτερα...

Σελίδα 4 από 5