Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στην 9η συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

periferiako-symvoulioΗ διολίσθηση στην πεπατημένη της διεκπεραίωσης συνεχίστηκε και στην 9η συνεδρίαση του ΠΣ της 3-6-2011. Το μεταβατικό εξάμηνο τελειώνει. Από 1η Ιουλίου η Αιρετή Περιφέρεια αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά της και δεν είδαμε όλο αυτό το διάστημα μια στοιχειώδη προετοιμασία για να καταστεί ο νέος θεσμός ορόσημο της προγραμματικής και διοικητικής τομής που έχει ανάγκη η Κρήτη. Ούτε καν οι πολυδιαφημισμένες καινοτομίες του Καλλικράτη, η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης και ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης υλοποιήθηκαν, παρά τις ρητές προθεσμίες του Νόμου.

Περισσοτερα...

Στην 8η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

E-mail Εκτύπωση PDF

 mia-kritiH συνεδρίαση του ΠΣ της 9-5-2011 χαρακτηρίστηκε από την εξοντωτική της διάρκεια, 6 ώρες, με πληθώρα θεμάτων που έγιναν ακόμη περισσότερα από τα 6 κατεπείγοντα θέματα εκτός HΔ που προστέθηκαν στην αρχή της συνεδρίασης. Mε τέτοιους όρους η ουσιαστική συζήτηση για την οραματική διαχείριση των πραγμάτων της Kρήτης φαντάζει ουτοπική, ενώ διαιωνίζεται η πεπατημένη της γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης.

Περισσοτερα...

Περιφερειακό Συμβούλιο 14 Απριλίου 2011

E-mail Εκτύπωση PDF

 periferiako-symvoulio7η συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Περισσοτερα...

Για την εκδήλωση «Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων»

E-mail Εκτύπωση PDF

pesda_iraklio_1pesda_iraklio_2Με εξαιρετική επιτυχία-τόσο από την άποψη της προσέλευσης του κοινού όσο και από την άποψη της συζήτησης που έγινε- πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/4/11 η εκδήλωση των περιφερειακών κινήσεων «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον-άνθρωπος» και «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» στον Πολυχώρο της παλιάς λαχαναγοράς, του Δήμου Ηρακλείου (βλ. φωτογραφίες). Παρευρέθηκαν αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιπεριφερειάρχες και δήμαρχοι/δημοτικοί σύμβουλοι.

Περισσοτερα...

Ημεριδα στο Ηράκλειο: «Διαχείριση στερεών αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων»

E-mail Εκτύπωση PDF

kados-euro_150pxOι περιφερειακές παρατάξεις «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» και «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση - δημόσια συζήτηση με θέμα: «Διαχείριση στερεών αποβλήτων Κρήτης: Η ώρα των αποφάσεων» την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Ηρακλείου (πρώην λαχαναγορά).

Περισσοτερα...

Σελίδα 18 από 24