Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δήλωση Αντώνη Ανηψητάκη για το Β’ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών

Δήλωση Αντώνη Ανηψητάκη για το Β’ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών

E-mail Εκτύπωση PDF
anipsitakis-190910

Ο Αντώνης Ανηψητάκης, αφού μελέτησε με τους συνεργάτες του τις απαντήσεις του Σταύρου Αρναουτάκη, στα 9 σημεία που η "Μία Κρήτη" δημόσια έθεσε αμέσως μετά τον α’ γύρο των περιφερειακών εκλογών προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θεωρούμε εποικοδομητική την απάντηση του Σταύρου Αρναουτάκη στα ζητήματα που θέσαμε εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών. Σημειώνουμε τις δεσμεύσεις του στα σημεία που συμφωνούμε, αλλά και το ανοιχτό πνεύμα διαλόγου στα θέματα, όπου δεν ταυτίζονται οι θέσεις μας.

Λυπούμαστε γιατί αυτή η προγραμματική συζήτηση ξεκίνησε καθυστερημένα και η προεκλογική περίοδος αναλώθηκε σε μια ανούσια άγρα εντυπώσεων, που μεταξύ άλλων έπνιξε το διακριτό και συνθετικό προγραμματικό λόγο της παράταξής μας. Κάλλιο βεβαίως αργά, παρά ποτέ. Ελπίζουμε στο διάλογο που άνοιξε να συμβάλλουν και άλλες δυνάμεις και η προγραμματική αναζήτηση των αναγκαίων ευρύτατων προωθητικών συνεννοήσεων να μη σταματήσει στις 25 Μαΐου.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί οι φίλοι, οι ψηφοφόροι μας, αλλά και γενικότερα οι πολίτες της Κρήτης, μέσα από τη δημόσια αυτή συζήτηση που προκαλέσαμε, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεκτιμήσουν τα όποια πρόσθετα στοιχεία προέκυψαν ή θα προκύψουν».

Συνημμένα:
Το αρχικό δελτίο τύπου με τα 9 σημεία
Η απάντηση Αρναουτάκη