Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο Κώστας Βερβερίδης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της κίνησης «Μια Κρήτη» στο Ρέθυμνο

Ο Κώστας Βερβερίδης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της κίνησης «Μια Κρήτη» στο Ρέθυμνο

E-mail Εκτύπωση PDF
ververidis

Οι υποστηρικτές της περιφερειακής αυτοδιοικητικής κίνησης πολιτών «Μία Κρήτη, περιβάλλον και άνθρωπος» στο Ρέθυμνο, συνήλθαν την Τετάρτη 8-9-2010 και εξέλεξαν τον εκπαιδευτικό Κώστα Βερβερίδη ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο νομό Ρεθύμνης. Ο Κ. Βερβερίδης δήλωσε ότι «μαζί με όλους τους φίλους της κίνησης ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ θά προσπαθήσουμε να έχουμε ουσιαστική προγραμματική συμβολή και κριτική ματιά ,ώστε η προεκλογική περίοδος να μην είναι ανούσια και μακριά από τα προβλήματα και τις προοπτικές της Κρήτης και των Κρητικών». 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε το 1965 και σπούδασε στη Παιδαγωγική ακαδημία Μυτιλήνης και στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι φοιτητής στο πτυχίο στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Υπήρξε συνδικαλιστής, φοιτητής και εργαζόμενος. Ηταν μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών του Νομού Ρεθύμνης.

Επί χρόνια εργάστηκε στο τμήμα φαρμακευτικών πωλήσεων της Tonifarm Hellasκαι Johnson-Johnson Hellas. Διδάσκει φυσική αγωγή στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στην οποία εισήλθε κατόπιν εξετάσεων του ΑΣΕΠ.

Συμμετέχει σε κοινωνικούς και οικολογικούς αγώνες πολλά χρόνια. Είναι μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου και του Ορειβατικού Συνδέσμου Ρεθύμνης.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες στη μέση εκπαίδευση.