Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Feugiat convallis turpis massa ligula sagittis enim aliquet fringilla orci pretium. Ut Aenean Vestibulum suscipit eros pede et nibh laoreet Pellentesque mus. Aliquet ultrices dictumst justo justo tortor vitae nisl nec sem.

Καταυλισμός Τσιγγάνων Νέας Αλικαρνασσού: Τους έκοψαν και το νερό!

E-mail Εκτύπωση PDF

tsigganoi-alikarnassos-01Δεν μπορούμε να βρούμε ένα λογικό επιχείρημα για την μετεκλογική, χειμερινή επίθεση του εισαγγελέα Ηρακλείου στον καταυλισμό των Τσιγγάνων στην Νέα Αλικαρνασσό. Σήμερα το πρωί με την συνοδεία των ΜΑΤ προέβη σε μια εντελώς απάνθρωπη ενέργεια: έκοψε το νερό αφήνοντας τους ανθρώπους χωρίς το βασικότερο μέσο επιβίωσης!

Περισσοτερα...

Η έκθεση του Ειδικού Εισηγητή του ΟΗΕ για τα βασανιστήρια στην Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia-elladaΟ Ειδικός Εισηγητής του ΟΗΕ για τα βασανιστήρια παρουσιάζει τα προκαταρκτικά ευρήματα από την Αποστολή του στην Ελλάδα

Περισσοτερα...

Τέλος στις κατεδαφίσεις παραγκών στον καταυλισμό Τσιγγάνων Ν. Αλικαρνασσού

E-mail Εκτύπωση PDF

alikarnassos-katavlismosΑρχή για μια σοβαρή, ανθρωπιστική αντιμετώπιση του προβλήματος

Ο Αντώνης Ανηψητάκης υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης της ανεξάρτητης κίνηση πολιτών "ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος" δήλωσε:

«Καλωσορίζομε ως θετικό βήμα το έγγραφο με αρ. πρωτ. 1274487/42581/2010 του Συνηγόρου του Πολίτη προς τις Αρχές, με το οποίο τις καλεί να απέχουν από οιαδήποτε ενέργεια βίαιης αποβολής των Τσιγγάνων Ν. Αλικαρνασσού από τον χώρο στον οποίο έχουν εγκατασταθεί.

Περισσοτερα...

Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγύης με τους μετανάστες

E-mail Εκτύπωση PDF

podosfairoΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ στο στάδιο Χανίων

Ως κίνηση πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ – Περιβάλλον-Άνθρωπος» πιστεύουμε σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και αρμονικής συνύπαρξης, όλων των πολιτών ανεξάρτητα από εθνικότητα, ιδεολογία και θρησκευτικά πιστεύω. Όπου όλοι θα έχουν ίσο δικαίωμα στην εργασία, την εκπαίδευση και κάθε είδους υπηρεσίες, υγείας ή κοινωνικής πρόνοιας.

Περισσοτερα...

3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

E-mail Εκτύπωση PDF

diethnis-amnistia_chaniaH ομάδα Χανίων της Διεθνούς Αμνηστίας έχει να επιδείξει πολύ πλούσια δράση. Ανάμεσα σε άλλα, για τρίτη χρονιά φέτος, διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τις ημέρες 24 – 26 Σεπτεμβρίου, στον κινηματογράφο «Αττικόν», από 19.30-20.45 μ.μ. Η εκδήλωση αποτελεί ένα σημαντικό μέσο προώθησης της υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό πολιτιστικό γεγονός, δεδομένης της ψηλής ποιότητας των ταινιών που θα προβληθούν.

Περισσοτερα...

Σελίδα 2 από 2