Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελευταία Ενημέρωση12:46:26 PM GMT

Βρισκεσαι στη σελιδα: Αρχική

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Χανιά: Στη ΔΕΔΙΣΑ και στο Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας

E-mail Εκτύπωση PDF

parko-akrotiriΧτες Τέταρτη 13/10 κλιμάκιο της Περιφερειακής Κίνησης Πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» αποτελούμενο από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αντώνη Ανηψητάκη, τον Υποψήφιο Αντιπερειφερειάρχη Χανίων Γιώργο Βλοντάκη και τον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Χανίων Σεραφείμ Κανδύλα, επισκέφτηκε το εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά Ακρωτηρίου.

Περισσοτερα...

ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ: τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων σε όλο το νησί

E-mail Εκτύπωση PDF

mia-kritiΟ υποψήφιος περιφερειάρχης της κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ  περιβάλλον-άνθρωπος» Αντώνης Ανηψητάκης, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Αριστείδη Παπαδάκη, έδωσαν σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στο εκλογικό κέντρο της κίνησης (Μεραμβέλου 54 Ηράκλειο) και παρουσίασαν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων σε όλο το νησί.

Περισσοτερα...

Η κίνηση πολιτών ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ στη Λαγκάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

aposelemis01Τη Λαγκάδα και τα γύρω χωριά επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον – άνθρωπος» στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Αριστείδης Παπαδάκης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βεντούρας Ιωσήφ, Μπαξεβάνη Πόπη, Τσαντηράκης Μανόλης, Χρυσουλάκη Αγγέλα και μέλη της κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους των χωριών Ποταμιές, Αβδού, Γωνιές, Μοχός, Κράσι και Κερά.

Περισσοτερα...

Με τους νέους στο νότο

E-mail Εκτύπωση PDF

moires02Μοίρες, Πόμπια, Γέργερη, Ζαρός και Νύβριτος ήταν τα χωριά που επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της κίνησης «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ, περιβάλλον - άνθρωπος» το Σάββατο. Η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Αριστείδη Παπαδάκη, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Νίκο Γαγγιολάκη, Βασίλη Νικολιδάκη, Νίκο Σαρικαβάζη και μέλη της κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κυρίως με τους νέους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως την ανεργία, την απαξίωση των επαγγελμάτων της υπαίθρου, τον αδιέξοδο καταναλωτισμό και την απουσία συνθηκών που να ευνοούν την δημιουργικότητα.

Περισσοτερα...

Στην πόλη του Ρεθύμνου ο Αντώνης Ανηψητάκης

E-mail Εκτύπωση PDF

 rethymno-dimarhosΣειρά επισκέψεων και επαφών είχε χθες με φορείς του Ρεθύμνου ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης πολιτών «ΜΙΑ ΚΡΗΤΗ περιβάλλον-άνθρωπος», Αντώνης Ανηψητάκης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Κώστα Βερβερίδη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Β. Βερυκάκη, Κ. Σφακιανάκη, Σ. Πετρουλάκη και Χ. Ανδρεόπουλο.

Περισσοτερα...

Σελίδα 3 από 5